Животът в блок понякога не е лесен. Не заради стълбите

...
 Животът в блок понякога не е лесен. Не заради стълбите
Коментари Харесай

За съседските неволи в СНИМКА

 Животът в блок от време на време не е елементарен. Не поради стълбите или проблемите с паркирането, а поради съседите. Точно сходни несгоди разказва идната преживелица.

Дама съумя да ядоса останалите притежатели в кооперация, тъй като къса " известията " във входа. Провокиран от делата на дамата, незнаен комшия работи непоколебимо.

Той залепя апел с обръщение към своята съседка над асансьора. Явно, с цел да предотврати предстоящото разкъсване на следващата записка. " Моля, престанете да късате известията във входа " - гласи текстът на бележката, чийто адресат е назовен с име и прецизен номер на жилището.

Ситуацията не обягва и на останалите живущи, а някой от тях взема решение да я показа и в мрежата. Там необикновената бележика буди смях у столичани.

" Там не може да го стигне ", заключава Жанета В. Някои считат, че това няма да спре дамата. " С малко повече предпочитание Славянка ще го е скъсала до тази вечер ", разяснява Десислава П.

 Други се изричат позитивно за дейностите на дамата. " Права е, съвсем във всички известия желаят пари или те занимават с нелепости ", написа Васил В. Оказва се, че във века на дигитализацията и интернет, писаното на хартия слово не губи своята роля в междусъседските разногласия. Особено в сходни битови случки. Из цялата страна бележките са желан метод за споразумяване на сметки. От предизвестия за паркиране, че даже и до недоразумения, свързани с печенето на чушки. Да, даже това. Именно сходен случай имаше в Пловдив, където незнаен изрази недоволството си от своите съседи, които непрекъснато готвеха зимнина. Нерядко обаче посланията не остават в стеснен кръг, а доближават до хиляди с  помощта на обществените мрежи.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР